Lunchstängt på medborgarkontoret/växel

Från och med 16 september kommer växeln på medborgarkontoret i Nässjö (som svarar för Nässjö kommun, Höglandets räddningstjänstförbund samt Höglandsförbundet) att införa lunchstängt varje vardag kl 12-12.45. Vid akuta händelser ring 112.

VIKTIG information om sotning

Under en tid kommer Höglandets räddningstjänstförbund att bedriva sotningen/rengöring i egen regi. Vill du komma i kontakt med oss eller boka tid?

Stäng meddelande
Person som gör upp eld

Säker utomhus

Har du koll på vilka avstånd som gäller på campingen, hur gammal man måste vara för att använda fyrverkerier eller vad du behöver tänka på när du använder gasolgrill? Vi har svaren!

Brandsäker camping

Husvagnar och tält brinner snabbt. Ofta är branden över på några minuter. Som campinggäst har du ett ansvar att minska risken för att brand uppstår eller sprids – både för din egen och andras skull.

Fyrverkerier

Det bästa är att helt avstå från att skjuta fyrverkerier. Om du ändå tänker göra det måste du tänka på säkerheten. Här får du råd för ett säkrare fyrverkeri.

Grilla

Att grilla är både trevligt och gott. Ta gärna för vana att ha en trädgårdsslang eller en hink med vatten i närheten för att kunna släcka om något antänds utanför grillen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 maj 2018
Hem & Fritid