Vi börjar med utbildningar igen hösten 2020

Från och med i början av hösten 2020 kommer vi att åter genomföra utbildningar. Vi ska noggrant följa Folkhälsomyndigheten rekommendationer när det gäller att förhindra spridning av coronaviruset och vi förutsätter att du som deltagare i våra utbildningar också gör det:

Stäng meddelande

Hem & Fritid

En brasa

Person som dricker något varmt och har tofflor framför en brasa.

Ett bra skydd mot olyckor börjar med att du vet vilka risker som finns och agerar utifrån den kunskapen. På så sätt kan du förebygga de flesta olyckor. Oavsett om du är hemma eller på semester, i naturen eller till havs.

Många olyckor och nödlägen kan förebyggas. Ett antal myndigheter och organisationer jobbar hårt för att öka skyddet och säkerheten i vårt samhälle. Det finns faktiskt en hel del som du och din familj kan hjälpa till med för att förhindra att en brand eller olycka uppstår.

Vi arbetar för att uppnå en vision nämligen att vår region ska vara trygg och säker och att liv, hälsa, egendom och miljö ska värnas och utvecklas positivt. Vårt uppdrag är att skydda och hjälpa!

Under den här rubriken får du många bra tips och matnyttig information om hur du kan göra din tillvaro både säkrare och tryggare.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 januari 2020
Hem & Fritid