Lunchstängt på medborgarkontoret/växel

Från och med 16 september kommer växeln på medborgarkontoret i Nässjö (som svarar för Nässjö kommun, Höglandets räddningstjänstförbund samt Höglandsförbundet) att införa lunchstängt varje vardag kl 12-12.45. Vid akuta händelser ring 112.

VIKTIG information om sotning

Under en tid kommer Höglandets räddningstjänstförbund att bedriva sotningen/rengöring i egen regi. Vill du komma i kontakt med oss eller boka tid?

Stäng meddelande

Hem & Fritid

Person med tofflor framför brasa

Foto: Jill Wellington

Ett bra skydd mot olyckor börjar med att du vet vilka risker som finns och agerar utifrån den kunskapen. På så sätt kan du förebygga de flesta olyckor. Oavsett om du är hemma eller på semester, i naturen eller till havs.

Många olyckor och nödlägen kan förebyggas. Ett antal myndigheter och organisationer jobbar hårt för att öka skyddet och säkerheten i vårt samhälle. Det finns faktiskt en hel del som du och din familj kan hjälpa till med för att förhindra att en brand eller olycka uppstår.

Vi arbetar för att uppnå en vision nämligen att vår region ska vara trygg och säker och att liv, hälsa, egendom och miljö ska värnas och utvecklas positivt. Vårt uppdrag är att skydda och hjälpa!

Under den här rubriken får du många bra tips och matnyttig information om hur du kan göra din tillvaro både säkrare och tryggare.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 juni 2018
Hem & Fritid