Amnesti för att lämna in explosiva varor till Polisen

Under tiden 15 oktober 2018 till 11 januari  2019 genomför Polisen en amnesti gällande explosiva varor. Kontakta Polisen via 114 14 för att få hjälp med att ta omhand en explosiv vara .  Observera att det bara är Polisen som hanterar detta.

Det är fortfarande bevattningsförbud i Nässjö kommun.

 Bevattningsförbudet i Vetlanda kommun är upphävt från och med 22 oktober 2018.

Stäng meddelande

Hem & Fritid

Person med tofflor framför brasa

Foto: Jill Wellington

Ett bra skydd mot olyckor börjar med att du vet vilka risker som finns och agerar utifrån den kunskapen. På så sätt kan du förebygga de flesta olyckor. Oavsett om du är hemma eller på semester, i naturen eller till havs.

Många olyckor och nödlägen kan förebyggas. Ett antal myndigheter och organisationer jobbar hårt för att öka skyddet och säkerheten i vårt samhälle. Det finns faktiskt en hel del som du och din familj kan hjälpa till med för att förhindra att en brand eller olycka uppstår.

Vi arbetar för att uppnå en vision nämligen att vår region ska vara trygg och säker och att liv, hälsa, egendom och miljö ska värnas och utvecklas positivt. Vårt uppdrag är att skydda och hjälpa!

Under den här rubriken får du många bra tips och matnyttig information om hur du kan göra din tillvaro både säkrare och tryggare.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 juni 2018
Hem & Fritid