Lunchstängt på medborgarkontoret/växel

Från och med 16 september kommer växeln på medborgarkontoret i Nässjö (som svarar för Nässjö kommun, Höglandets räddningstjänstförbund samt Höglandsförbundet) att införa lunchstängt varje vardag kl 12-12.45. Vid akuta händelser ring 112.

VIKTIG information om sotning

Under en tid kommer Höglandets räddningstjänstförbund att bedriva sotningen/rengöring i egen regi. Vill du komma i kontakt med oss eller boka tid?

Stäng meddelande

Utbildning

Den bästa olyckan är den som inte inträffar

En krona i förebyggande åtgärder ger fyra kronor tillbaka i minskade samhällskostnader.

Det kan tyckas vara självklart, men även det självklara kräver en del arbete. Ett sätt att förebygga, förhindra olyckor och nödlägen är att genom kunskap veta hur du ska agera i olika situationer. Den som vet hur man påbörjar HLR kan rädda liv och den som vet vad en svetsgnista kan ställa till med, är noga med säkerhetsarrangemangen. Vi vet också att kunskap är en billig försäkring, tyvärr vet vi också vad bristen på kunskap kan ställa till med.

Höglandets räddningstjänstförbund jobbar med att förebygga och minska konsekvenser vid olyckor. Inom förbundet finns det erfaren personal som regelbundet utbildar inom bl.a. HLR, D – HLR, barn – HLR, Första hjälpen, MHFA och brand och säkerhetsutbildning.

Läs mer om vårt utbildningsutbud och om våra utbildningar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 juni 2018