D-HLR

Intern D-HLR övning. Foto: HRF

HLR för insatspersonal (f.d D- hlr)

HLR för insatspersonal är en påbyggnadskurs av Vuxen HLR med hjärtstartare, fokus läggs på scenarioträning HLR med hjärtstartare, teamträning, att kunna använda akututrustning såsom pocketmask.
Kursen riktar sig främst till insatspersonal som ska kunna utföra HLR i sin yrkesutövning: räddningstjänst, polis, ordningsvakter och livräddare med mera.

Du lär dig:

  • Kontrollera livstecken
  • Konstatera hjärtstopp
  • Larma 112
  • Utföra HLR med båda en - och två livräddar teknik
  • Använda pocketmask
  • Använda hjärtstartare

Omfattning:

4 timmar

Antal deltagare per kurs:

Max 6 deltagare och minimum 3 deltagare.

Krav på förkunskap:

Du ska ha genomfört och blivit godkänd på kursen Vuxen – HLR med hjärtstartare under de senaste sex månaderna före kurstillfället. Samt genomfört och blivit godkänd på webbutbildningen ”HLR för insatspersonal" på HLR rådets hemsida, https://utbildningsportal.hlr.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kursmål:

Kursdeltagaren ska efter genomförd kurs kunna konstatera hjärtstopp, larma 112, utföra effektiv HLR med både en- och två livräddar teknik och ha en utförlig kunskap i användandet av hjärtstartare och andningsmask.

Målgrupp:

Insatspersonal som ska kunna utföra HLR i sin yrkesutövning: Räddningstjänst, polis, ordningsvakter och livräddare med mera.

Pris:

Kontakta oss för prisuppgift. Offert kan skickas om så önskas.

Intresserad?

Gör en intresseanmälan via länken: Intresseanmälan där du fyller i dina uppgifter,  så hör vi av oss så fort vi kan. Intresseanmälan är inte bindande.

Cannot find function replace in object 1.
Cannot find function isEmpty in object Roll eller funktion

Teamledare Sjukvårdutbildningar, Styrkeledare

.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 maj 2023